> Ιστορία 
> Φιλοσοφία & Όραμα
> Τομείς Εξειδίκευσης
> Εταιρική πολιτική
> Πολιτική Διαχείρισης
   Ποιότητας & Συστημάτων
> Ε.Κ.Ε & Χορηγίες
   > Προγράμματα Ανακύκλωσης
> Άνθρωποι
> Διακρίσεις & Βραβεύσεις
> Οργανόγραμμα
> Οικονομικά & Στόχος
 
Ο όρος Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αναφέρεται στις ενέργειες της ACTIVE, που αποσκοπούν στη συμβολή αντιμετώπισης περιβαλλοντικών και κοινωνικών ζητημάτων. Η εταιρεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το κοινωνικό σύνολο, ενώ συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος, προάγοντας καθοριστικά την παροχή ίσων ευκαιριών & την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας της ACTIVE. Πεποίθησή μας είναι, ότι η προσφορά στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο δεν είναι υποχρέωση αλλά ανάγκη. Στο πλαίσιο των δράσεών της περιλαμβάνονται χορηγίες πληροφορικών συστημάτων σε σχολικά ιδρύματα, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και ιδρύματα φροντίδας μικρών παιδιών, που στερούνται οικονομικών πόρων με σκοπό τη διευκόλυνση του έργου τους.

Eπίσης, στο πλαίσιο ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της ACTIVE COMPUTER SYSTEMS S.A., περιλαμβάνονται χορηγίες σε σχολικά ιδρύματα. Πιο αναλυτικά, λαμβάνοντας υπ΄όψιν το αίτημα της Ελληνογαλλικής Σχολής EUGENE DELACROIX, η ACTIVE, προάγοντας το ιδεώδες του αθλητισμού, προσφέρθηκε να καλύψει τις ανάγκες του Αθλητικού εξοπλισμού της μικτής ομάδας junior ποδοσφαίρου του σχολείου για την συμμετοχή της στο 2ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, που διοργανώνεται από την AEFE τον Ιούνιο του 2014 στην Βραζιλία.

Ακόμα, η Active, επίσημος αντιπρόσωπος της Lenovo στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της με την ΠΑΕ ΑΕΚ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Η Lenovo μαζί με την Active θα αποτελέσουν «Επίσημους Συνεργάτες» της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Η συμφωνία περιλαμβάνει πλήθος ανταποδοτικών παροχών για όλες τις πλευρές.

Τέλος, η ACTIVE μεριμνώντας για το περιβάλλον, αποτελεί εγγεγραμμένο μέλος του εθελοντικού, μη κερδοσκοπικού οργανισμού HELMEPA - Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος. Επιπλέον, η ACTIVE συμμετέχει σε προγράμματα ανακύκλωσης ηλεκτρονικού εξοπλισμού και άδειων δοχείων μελανιών, δείχνοντας την ευαισθησία της στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

 

 
ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΝΕΑ & ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ  
                 
  Ιστορία Computing Virtualization Τμήμα Break & Fix ISO      
  Φιλοσοφία & Όραμα Server & Storage Data Centers Πανελλαδικό Δίκτυο Θέσεις Εργασίας      
  Τομείς εξειδίκευσης Printers & MFP's Virtual Desktop Infrastructure (VDI) Συμβόλαια Συντήρησης        
  Εταιρική πολιτική Networking & Security Managed Print Services (MPS)      
  ΕΚΕ          
  Άνθρωποι          
  Διακρίσεις & Βραβεύσεις          
  Οργανόγραμμα          
  Οικονομικά & Στόχος