> Ιστορία 
> Φιλοσοφία & Όραμα
> Τομείς Εξειδίκευσης
> Εταιρική πολιτική
> Πολιτική Διαχείρισης
   Ποιότητας & Συστημάτων
> Ε.Κ.Ε & Χορηγίες
> Άνθρωποι
> Διακρίσεις & Βραβεύσεις
> Οργανόγραμμα
> Οικονομικά & Στόχος
 
Η ACTIVE COMPUTER SYSTEMS S.Α. ιδρύθηκε το 1995 έχοντας ως κύριο αντικείμενο εργασιών της, την προώθηση και την υποστήριξη συστημάτων πληροφορικής σε εταιρείες και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.

Η είσοδος της ACTIVE στην ελληνική αγορά υπήρξε ιδιαίτερα δυναμική. Από τα πρώτα της κιόλας βήματα, έτυχε θερμής αποδοχής από τον κλαδικό τύπο, τόσο για τις ευέλικτες και καινοτόμες υπηρεσίες της, όσο και για την ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων της. Αυτοί είναι, άλλωστε, οι λόγοι που την οδήγησαν να κατακτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στον τομέα της, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Πρώτη η ACTIVE, μόλις το 1996, παρουσίασε στο ελληνικό κοινό την αρχική κατασκευή Dual CPU High End Server δικής της παραγωγής, η οποία απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, θέτοντας τον πήχη του εγχώριου ανταγωνισμού ιδιαίτερα ψηλά. Σήμερα, η εταιρεία αποτελεί πιστοποιημένο συνεργάτη των μεγαλύτερων οίκων πληροφορικής της παγκόσμιας αγοράς, όπως των IBM, HP, LENOVO, MICROSOFT, SAMSUNG & CISCO, ενώ έχει παρουσία σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας μέσω των συνεργατών της. Συνδυάζοντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και πιστοποιημένες υπηρεσίες, η ACTIVE αποτελεί αξιόπιστο συνεργάτη για κάθε επιχείρηση. Οι βασικότεροι τομείς, στους οποίους δραστηριοποιείται η εταιρεία, είναι η υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων καθώς και η παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης.

Υπό αυτό το πρίσμα, η ACTIVE απευθύνεται σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση που έχει ως στόχο την μείωση του χρόνου των εταιρικών διαδικασιών σε συνδυασμό με την αύξηση της εργασιακής παραγωγικότητας, με ταυτόχρονη μείωση του κόστους. Η αξιοπιστία που εμπνέει και ο σεβασμός προς τους πελάτες της, την κατέστησαν και την καθιστούν ως την πιο έμπιστη εταιρεία παροχής υπηρεσιών σε θέματα πληροφορικής και τεχνολογίας. Εύλογα, λοιπόν, συνάγεται το συμπέρασμα ότι η Active κατέχει ηγετική θέση, σημειώνοντας συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο αγοράς.
 

 
ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΝΕΑ & ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ  
                 
  Ιστορία Computing Virtualization Τμήμα Break & Fix ISO      
  Φιλοσοφία & Όραμα Server & Storage Data Centers Πανελλαδικό Δίκτυο Θέσεις Εργασίας      
  Τομείς εξειδίκευσης Printers & MFP's Virtual Desktop Infrastructure (VDI) Συμβόλαια Συντήρησης        
  Εταιρική πολιτική Networking & Security Managed Print Services (MPS)      
  ΕΚΕ          
  Άνθρωποι          
  Διακρίσεις & Βραβεύσεις          
  Οργανόγραμμα          
  Οικονομικά & Στόχος