Οκτώβριος 2018 | «DELL TECHNOLOGIES FORUM»
 
Στις 25 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Dell Technologies Forum στο Μέγαρο Μουσικής. Το Dell Technologies Forum με τίτλο "Make it Real " ήταν μια μοναδική εκδήλωση, σαφώς εστιασμένη στον επιχειρησιακό μετασχηματισμό.

Η ACTIVE υποστήριξε χορηγικά για 3η συνεχόμενη χρονιά την Dell EMC, προβάλλοντας νέα προϊόντα και λύσεις, που μπορούν να οδηγήσουν κάθε τμήμα IT να εγγυηθεί την επιτυχία της επιχείρησης. > Οι παρευρισκόμενοι στο Dell Technologies Forum είχαν τη δυνατότητα να βιώσουν διαδραστικές επιδείξεις και να συζητήσουν με ειδικούς για τα τελευταία βραβευμένα προϊόντα και τις νέες τεχνολογίες του μέλλοντος με την ισχύ της τεχνολογικής πρωτοπορίας επτά εταιρειών: Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, SecureWorks, Virtustream και Vmware.


Ιούνιος 2018 | «Ποσειδώνια 2018»
 
Στις 25 Οκτωβρίου του 2018 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Dell Technologies Forum στο Μέγαρο Μουσικής. Το Dell Technologies Forum με τίτλο "Make it Real " ήταν μια μοναδική εκδήλωση, σαφώς εστιασμένη στον επιχειρησιακό μετασχηματισμό. Η ACTIVE υποστήριξε χορηγικά για 3η συνεχόμενη χρονιά την Dell EMC, προβάλλοντας νέα εργαλεία και ιδέες ικανές να οδηγήσουν κάθε τμήμα IT να εγγυηθεί την επιτυχία της επιχείρησης. Οι παρευρισκόμενοι στο Dell Technologies Forum είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν νέα προϊόντα και λύσεις, κατάλληλα για ένα πραγματικό μετασχηματισμό, να βιώσουν διαδραστικές επιδείξεις και να συζητήσουν με ειδικούς για τα τελευταία βραβευμένα προϊόντα και τις νέες τεχνολογίες του μέλλοντος με την ισχύ της τεχνολογικής πρωτοπορίας επτά εταιρειών κάτω από την ίδια στέγη: Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, SecureWorks, Virtustream και Vmware.


Απρίλιος 2018 | «ACTIVE & HP MPS AMBASSADOR»
 
Το 2018, η HP ξεκίνησε το πρόγραμμα "HP MPS Ambassador", το οποίο συλλέγει συνεντεύξεις από τους κορυφαίους MPS συνεργάτες της HP παγκοσμίως, αναφορικά με τη στρατηγική σχέση που έχουν αναπτύξει στο πλαίσιο της συνεργασίας τους. Η ACTIVE COMPUTER SYSTEMS επιλέχθηκε ως μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα και ανάμεσα στους βασικούς συνεργάτες στην περιοχή του EMEA. Συνεντεύξεις και γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της ACTIVE τον Απρίλιο του 2018 και αναμένεται σύντομα η έναρξη του επίσημου βίντεο. Το περιεχόμενο του βίντεο αναλύει τα οφέλη του MPS business και περιλαμβάνει αναφορές στο νέο A3 χαρτοφυλάκιο της HP, καθώς και στο HP SDS (HP Smart Device Services), μία από τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις σε διεθνές επίπεδο.


Δεκέμβριος 2017 | «10 χρόνια MPS by ACTIVE & HP»
 
Με μία μεγαλοπρεπή επετειακή εκδήλωση, γιόρτασε την ηγετική της θέση στον τομέα της διαχείρισης εκτυπώσεων και εγγράφων (MPS – Managed Print Services), η Active Computer Systems, σε συνεργασία με την HP Inc. στην Ελλάδα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων παρουσίας στην αγορά του MPS, καλωσορίζοντας παράλληλα τη νέα χρονιά, έτος κατά το οποίο η Active Computer Systems σχεδιάζει μία ακόμη πιο έντονη παρουσία, έχοντας εκπονήσει συγκεκριμένο πλάνο στρατηγικής ανάπτυξης το οποίο ήδη υλοποιεί εφαρμόζοντας τις απαραίτητες επενδύσεις σε υποδομή, εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό. Στην εκδήλωση “10 χρόνια MPS” παρευρέθηκαν πάνω από 300 πελάτες, αριθμός εξαιρετικά εντυπωσιακός, όχι μόνο για τα ελληνικά, αλλά και για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα, καταδεικνύοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ηγετική θέση της εταιρείας στην εν λόγω αγορά. Την εκδήλωση χαιρέτησαν με μία εντυπωσιακή παρουσίαση οι κ. Γιάννης Στασινόπουλος και Δημήτρης Σπηλιόπουλος, διευθύνοντες σύμβουλοι της Active Computer Systems, ενώ στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο γενικός διευθυντής της HP Inc. Hellas, κ. Σπύρος Πετράτος, αναφερόμενος στη στενή σχέση που έχουν αναπτύξει οι δύο εταιρείες μετά από τα 20 χρόνια υγιούς επαγγελματικής συνεργασίας.


Ιούνιος 2016 | «Η ACTIVE συμμετέχει για 2η φορά στα Ποσειδώνια 2016»
 
Η ACTIVE σε συνεργασία με την HP, είχαν την τιμή να παραστούν ως εκθέτες, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση, ειδικά αφιερωμένη στον κλάδο της ναυτιλίας, η οποία διεξήχθη από τις 6 έως 10 Ιουνίου στοAthens Metropolitan Expo, στην περιοχή του Αερολιμένα Αθηνών. Η ACTIVE & HP υποδέχθηκαν τους επισκέπτες της έκθεσης, με ιδιαίτερη χαρά, στο περίπτερο τους 3.519. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας, αλλά και να δουν από κοντά, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, προϊόντα και λύσεις που ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές ανάγκες του κλάδου.


Μάρτιος 2016 | «SAMSUNG MPS Solutions & Advantages»
 
Η ACTIVE Computer Systems Α.Ε. πραγματοποίησε στις κτιριακές εγκαταστάσεις της, με μεγάλη επιτυχία, την εκδήλωση «SAMSUNG MPS Solutions & Advantages» σε συνεργασία με την SAMSUNG Hellas. Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Technology & Training Center της SAMSUNG . Η εκδήλωση έγινε σε ένα πολύ στοχευμένο κοινό και επικεντρώθηκε στις νέες τάσεις της εκτύπωσης, καθώς και στα σχετικά οφέλη των υπηρεσιών Managed Print Services, σε συνδυασμό με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά των μηχανημάτων εκτύπωσης SAMSUNG.


Δεκέμβριος 2015 | «HP Barcelona Tour»
 
Η ACTIVE σε συνεργασία με την HP Inc. προσκάλεσαν μερικούς από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες τους, στο HP SolutionCenter στη Βαρκελώνη, προκειμένου να παρακολουθήσουν μια ειδική παρουσίαση εκτύπωσης στην καρδιά του InnovationCenter της HP. Oι πελάτες της ACTIVE είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για το Product Portfolio της HP LaserJetHardware, Λύσεις Ασφάλειας & Λύσεις Mobile Εκτύπωσης, καθώς και να παρακολουθήσουν το HP EMEA Graphics ExperienceCenter Tour (Indigo, Scitex, Latex) & DesignJet. Η επίσκεψη στο HP European Solution Center στη Βαρκελώνη, που έλαβε χώρα στις 17 Νοεμβρίου 2015, χάρισε στους πελάτες μία αξέχαστη εμπειρία.


Οκτώβριος 2015 | "Να μια ιδέα: Ολοκαίνουριοι εκτυπωτές HP LaserJet"
 
H ACTIVE COMPUTER SYSTEMS S.A., ολοκλήρωσε επιτυχώς την εκδήλωση, με τίτλο «Να μια ιδέα: Ολοκαίνουριοι εκτυπωτές HP LaserJet», την οποία διοργάνωσε σε συνεργασία με την HP. Η εν λόγω εκδήλωση ήταν ειδικά αφιερωμένη στα νέα μοντέλα των εκτυπωτών HP LaserJet, τα οποία κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά από την 1 Οκτωβρίου, καθώς στις νέες εκτυπωτικές τάσεις που χαρακτηρίζουν τα σύγχρονα ΙΤ περιβάλλοντα. Μετά τις παρουσιάσεις, οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους καινούριους εκτυπωτές της HP, αλλά και να διαπιστώσουν την πρωτοπόρα χημεία γραφίτη Jet Intelligence. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην prive αίθουσα Γαλαξίας, στο Galaxy-Hilton, δίνοντας τη δυνατότητα για μελλοντικές συζητήσεις, που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των συνεργατών της ACTIVE.

example2

Ιούνιος 2015 | HDS CxO EΧCLUSIVE GALA
 
H ACTIVE COMPUTER SYSTEMS S.A., είχε την τιμή να συμμετάσχει χορηγικά, στην εκδήλωση της Hitachi Data Systems, στην οποία ανακοινώθηκε επίσημα η παρουσία της στην Ελλάδα. Η εκδήλωση, με τίτλο « Παγκόσμιες τάσεις, προκλήσεις και ο στρατηγικός ρόλος του CIO», απευθυνόταν αποκλειστικά σε υψηλόβαθμα στελέχη του IT, με στόχο να παρουσιάσει τις παγκόσμιες τάσεις της αγοράς, καθώς και τις προκλήσεις των επιχειρήσεων σε σχέση με τη διαχείριση και τη διασφάλιση δεδομένων. Η ACTIVE, πέρα από τη χορηγική της υποστήριξη, ανακοίνωσε και την επίσημη συνεργασία της με την Hitachi.

example2

Μάιος 2015 | Managed Print Services Approach & Learning
 
H ACTIVE COMPUTER SYSTEMS S.A., ολοκλήρωσε επιτυχώς την πρώτη της εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε σε συνεργασία με την Samsung, με τίτλο «Managed Print Services Approach & Learning». Στην εν λόγω εκδήλωση, συζητήθηκαν εκτενώς οι νέες εκτυπωτικές τάσεις που χαρακτηρίζουν τα σύγχρονα ΙΤ περιβάλλοντα, καθώς και τα πλεονεκτήματα των Managed Print Services, σε συνδυασμό με τις καινοτόμες λειτουργίες των Samsung μηχανημάτων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο, δίνοντας τη δυνατότητα για μελλοντικές συζητήσεις, που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των συνεργατών της ACTIVE.


Μάιος 2015 | Dell Solutions Tour 2015
 
H ACTIVE COMPUTER SYSTEMS S.A., με μεγάλη χαρά ανακοίνωσε τη χορηγική της υποστήριξη στο Dell Solutions Tour 2015, τη σημαντικότερη ολοήμερη εκδήλωση της Dell στην περιοχή της Ευρώπης, η οποία επισκέφθηκε φέτος την Αθήνα. Η ACTIVE ως επίσημος χορηγός της εκδήλωσης, συμμετείχε με δικό της περίπτερο στον εκθεσιακό χώρο, όπου συζητήθηκαν τα νέα προϊόντα και οι καινοτόμες λύσεις της Dell. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα νέα επιχειρησιακά προϊόντα της Dell, τα οποία υπήρχαν ως demos στον εκθεσιακό χώρο των 1000τμ2.

example2

Φεβρουάριος 2015 | Oracle Lunch & Learn «Database 12c and Cloud»
 
H ACTIVE COMPUTER SYSTEMS S.A., πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την από κοινού εκδήλωση της, με την Oracle & Intel στο ξενοδοχείο Saint George Lycabettus. Στην εκδήλωση αναπτύχθηκαν δύο βασικές θεματικές ενότητες, η πρώτη αφορούσε σε συστήματα Database 12c, ενώ η δεύτερη σε προηγμένες λύσεις Cloud, που προσφέρει η Oracle.

Ο διάλογος, που αναπτύχθηκε μεταξύ των ειδικών της Oracle και των συνεργατών της ACTIVE, ήταν σαφώς πολύ εποικοδομητικός, και θα αποτελέσει αναμφισβήτητα την αρχή μελλοντικών συναντήσεων. Η εκδήλωση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια εν συναρτήσει με την διοργάνωση, τις θεματικές που αναπτύχθηκαν αλλά και τη συζήτηση που ακολούθησε μετά το γεύμα.


Οκτώβριος 2014 | «Μετάβαση στη νέα εποχή των συστημάτων IT »
 

Η ACTIVE COMPUTER SYSTEMS S.A., σε συνεργασία με την Dell, πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία την πρώτη τους εκδήλωση , με τίτλο «Μετάβαση στη νέα εποχή των συστημάτων IT», η οποία διεξήχθη στο Golf Gardens Hall της Γλυφάδας. Η εν λόγω εκδήλωση, ήταν ειδικά αφιερωμένη στο σύνολο των Enterprise λύσεων της Dell και τη νέα γενιά των Dell PowerEdge servers, λίγες μόνο ημέρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα τους. Επίσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά το νέο μέλος των συστημάτων αποθήκευσης Dell Compellent για μεσαίες επιχειρήσεις. Μετά το πέρας των παρουσιάσεων, ακολούθησε επίσημο dinner, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν ένα εποικοδομητικό διάλογο, για λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, με την τεχνογνωσία της ACTIVE & την υποστήριξη των ειδικών της Dell.

example2  example2  example2


Οκτώβριος 2014 | «Optimize your Business with Innovative HP Services»
 

Η ACTIVE COMPUTER SYSTEMS S.A., πραγματοποίησε στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, την εκδήλωση της με τίτλο «Optimize your Business with Innovative HP Services», την οποία διοργάνωσε σε συνεργασία με την HP.

Στόχος, της εν λόγω εκδήλωσης, ήταν να γνωρίσουν οι συνεργάτες της ACTIVE, τις ολοκληρωμένες λύσεις & υπηρεσίες υποστήριξης της HP, ώστε να μεταβούν με επιτυχία στο καινούριο style του IT.

Οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν για το χαρτοφυλάκιο των HP λύσεων & υπηρεσιών, οι οποίες προσφέρονται με την αποδεδειγμένη αξιοπιστία της ACTIVE.

example2  example2  example2


Iούνιος 2014 | «Η ACTIVE συμμετέχει στα Ποσειδώνια 2014»
 
Η ACTIVE COMPUTER SYSTEMS Α.Ε., σε συνεργασία με την HP, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουν τη συμμετοχή τους στα Ποσειδώνια 2014, τη διεθνή ναυτιλιακή expo που λαμβάνει χώρα στην Αθήνα 2-6 Ιουνίου 2014, στο Athens Metropolitan Expo, κοντά στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Η Ελλάδα βασίζεται στον τομέα των υπηρεσιών και χάρη στην γεωγραφία και την παράδοση της, έχει μεγάλη ανάπτυξη στη ναυτιλιακή βιομηχανία, ενός ανταγωνιστικού και δυναμικού κλάδου που αντιπροσωπεύει το 7% του ΑΕΠ της χώρας. Με βλέμμα στραμμένο στην καινοτομία & την εξέλιξη η ACTIVE σε συνεργασία με την HP, έχουν καταφέρει να αποκτήσουν ηγετική θέση στον τομέα της πληροφορικής, προτείνοντας tailor-made λύσεις, ειδικά για τον κλάδο της ναυτιλίας. Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά στο περίπτερο μας 3.413 στα Ποσειδωνία, για να παρουσιάσουμε λύσεις ειδικά αφιερωμένες στη ναυτιλιακή βιομηχανία. Θα έχετε την δυνατότητα να δείτε όλα τις νέες HPBusiness σειρές που έχουν αποκτήσει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι, τα Ποσειδώνια 2014 τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και Αιγαίου, του Δήμου Πειραιώς, του θαλάσσιου Επιμελητήριου Ελλάδος, της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας του Λονδίνου. Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι η Active είναι μέλος της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Ammitec. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι ...!


Μάιος 2014 | «Νέες HP Enterprise Εκτυπωτικές Μηχανές»
 
Η ACTIVE COMPUTER SYSTEMS S.A., πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την εκδήλωση της με τίτλο «Νέες HP Enterprise Εκτυπωτικές Μηχανές», την οποία διοργάνωσε σε συνεργασία με την HP, για να γιορτάσουν μαζί τα εγκαίνια του HP Solution Center.

Οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να παρευρεθούν για πρώτη φορά στο Solution Center, να γνωρίσουν από κοντά τις νέες HP Enterprise Εκτυπωτικές Μηχανές, καθώς και να συζητήσουν για τις καινοτόμες λύσεις & δυνατότητες που τους προσφέρουν, με την αποδεδειγμένη αξιοπιστία της Active.

Η εκδήλωση, που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές, αποτέλεσε την αφορμή μελλοντικών συζητήσεων.


Μάιος 2014 | Oracle Database 12c and Oracle Database Appliance.
 
H ACTIVE COMPUTER SYSTEMS S.A., πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την πρώτη της εκδήλωση σε συνεργασία με την Oracle στο BALUX CAFE-The House Project. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο συμμετεχόντων και απέσπασε άριστες κριτικές από τους συνεργάτες της που παρευρέθησαν. Τέλος, η εν λόγω εκδήλωση σηματοδότησε την έναρξη μίας νέας και ουσιαστικής επαγγελματικής συνεργασίας μεταξύ της ACTIVE & της Oracle.

example2    
     
Απρίλιος 2014 | Η ACTIVE COMPUTER SYSTEMS S.A. συμμετέχει στα Ποσειδώνια 2014.
 
Η ACTIVE COMPUTER SYSTEMS S.A., σε συνεργασία με την HP, με χαρά σας ανακοινώνουν τη συμμετοχή τους στα Ποσειδώνια 2014, τη ναυτιλιακή έκθεση διεθνούς βεληνεκούς, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 2 έως τις 6 Ιουνίου 2014, στο Athens Metropolitan Expo, στην περιοχή του Αερολιμένα Αθηνών. Η Ελλάδα ως χώρα βασίζεται στον τριτογενή τομέα της παροχής υπηρεσιών και με γνώμονα τη γεωγραφική της θέση, η πλειοψηφία των δραστηριοτήτων της, αντικατοπτρίζεται στην ανάπτυξη της ναυτιλιακής βιομηχανίας, ενός αναμφισβήτητα δυναμικού και ανταγωνιστικού κλάδου, ο οποίος αντιπροσωπεύει το 7% του ΑΕΠ της χώρας μας.

Με βλέμμα στραμμένο στην καινοτομία και την εξέλιξη, η Active σε συνεργασία με την HP, ηγούνται των τεχνολογικών αλλαγών, καθώς προτείνουν αποκλειστικά για την βιομηχανία της ναυτιλίας, επαναστατικές & πρωτοποριακές λύσεις μείωσης κόστους, με ταυτόχρονη αύξηση της εργασιακής παραγωγικότητας, στοχεύοντας τόσο σε παραδοσιακούς, όσο και σε ρηξικέλευθους τομείς της ναυτιλίας. Σας περιμένουμε όλους στον εκθεσιακό χώρο των Ποσειδωνίων, για να σας παρουσιάσουμε τις νέες τάσεις που χαρακτηρίζουν τα σύγχρονα IT περιβάλλοντα της ναυτιλίας. Θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά τις νέες σειρές των προϊόντων business της HP, που συνεχώς κερδίζουν μερίδιο αγοράς στην παγκόσμια αγορά πληροφορικής.

Τα Ποσειδώνια 2014 τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, του Δήμου Πειραιώς, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών, της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας Λονδίνου, της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Active αποτελεί μέλος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού της Ammitec, ως πάροχος IT λύσεων ειδικά για την ναυτιλία. Σας περιμένουμε…!

Οκτώβριος 2013 | Η τεχνολογία στις υπηρεσίες της εκπαίδευσης.
 
Σε μια κλειστή εκδήλωση, αφιερωμένη στον τομέα της Εκπαίδευσης, η ACTIVE και η HP φιλοξένησαν στο Wine Bistro Bar «Whispers of Wine», στελέχη εκπαιδευτικών οργανισμών από όλη την Ελλάδα. Στην ανοικτή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις λύσεις που παρέχει η HP στον τομέα τους, καθώς και για τις τάσεις που επικρατούν διεθνώς στην εφαρμογή της τεχνολογίας στα σχολεία. Στο γεύμα που ακολούθησε, υπήρξε ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών μεταξύ των συμμετεχόντων, γεγονός που φάνηκε εξαιρετικά χρήσιμο σε όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση.
 
Οκτώβριος 2013 | Let's Build a Better Enterprise. Together.
 
Με μεγάλη επιτυχία η ACTIVE και η HP, παρουσίασαν στις 17/10/2013 τις νέες προτάσεις τους για την αγορά Enterprise. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν για τις νέες τάσεις στο Enterprise Business, καθώς και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες με στελέχη IT άλλων επιχειρήσεων.
 
example2 example2 example2
 
Απρίλιος 2103 | Maritime Computing Trends And Solutions.
 
Το Μάιο του 2013, η ACTIVE, πραγματοποίησε μια εκδήλωση ειδικά αφιερωμένη σε στελέχη της Ναυτιλίας. Η εκδήλωση με τίτλο «Maritime Computing Trends and Solutions» πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την HP και αφορούσε στις νέες τάσεις που χαρακτηρίζουν τα σύγχρονα IT περιβάλλοντα της ναυτιλίας. Τόσο οι συνεργάτες, όσο και οι πελάτες της ACTIVE, είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τις νέες σειρές των προϊόντων της HP, All in One, Business Ultrabooks (Spectre XT Pro) και τα νέα HP Tablets, που συνεχώς κερδίζουν μερίδιο αγοράς στην παγκόσμια αγορά πληροφορικής. Παρουσιάσθηκαν, επίσης, ThinClients τεχνολογίας, Storage & backup λύσεις, καθώς και λύσεις για email hosting, απoκλειστικά για ναυτιλιακές εταιρίες και εταιρίες broker και chartering. Η εκδήλωση, απέσπασε τις άριστες κριτικές των συμμετεχόντων και τους βοήθησε να δουν από κοντά σύγχρονα προϊόντα και λύσεις, που συντελούν στην εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων πληροφορικής.
 
Απρίλιος 2012 | Managed Print Services & Beyond.
 
Τον Απρίλιο του 2012, η ACTIVE πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την εκδήλωση «Managed Print Services & Beyond». Η εκδήλωση αυτή, ήταν η πρώτη που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα με αποκλειστικό αντικείμενο την οργάνωση έργων διαχείρισης εκτυπωτικών λύσεων και φιλοξένησε περισσότερους από 100 επισκέπτες από οργανισμούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Στα πλαίσια της εκδήλωσης, η ACTIVE παρουσίασε τις διεθνείς τάσεις της αγοράς και τις λύσεις που σε συνεργασία με την HP διαθέτει. Το πιο ενδιαφέρον σημείο στις παρουσιάσεις, ήταν οι ομιλίες των εταιριών MetLife Alico, Ελληνικών Πετρελαίων & Merck Sharp, οι οποίες μίλησαν και παρουσίασαν τις λύσεις που έχει υλοποιήσει στους οργανισμούς τους η ACTIVE. 
 

 
ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΝΕΑ & ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ  
                 
  Ιστορία Computing Virtualization Τμήμα Break & Fix ISO      
  Φιλοσοφία & Όραμα Server & Storage Data Centers Πανελλαδικό Δίκτυο Θέσεις Εργασίας      
  Τομείς εξειδίκευσης Printers & MFP's Virtual Desktop Infrastructure (VDI) Συμβόλαια Συντήρησης        
  Εταιρική πολιτική Networking & Security Managed Print Services (MPS)      
  ΕΚΕ          
  Άνθρωποι          
  Διακρίσεις & Βραβεύσεις          
  Οργανόγραμμα          
  Οικονομικά & Στόχος