> Νέα & Δελτία τύπου 
> ISO 9001
> Θέσεις Εργασίας
 
Απρίλιος 2014 | Η ACTIVE COMPUTER SYSTEMS S.A., συμμετέχει στα Ποσειδώνια 2014.
 
Η ACTIVE COMPUTER SYSTEMS S.A., σε συνεργασία με την HP, με χαρά σας ανακοινώνουν τη συμμετοχή τους στα Ποσειδώνια 2014, τη ναυτιλιακή έκθεση διεθνούς βεληνεκούς, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 2 έως τις 6 Ιουνίου 2014, στο Athens Metropolitan Expo, στην περιοχή του Αερολιμένα Αθηνών. Η Ελλάδα ως χώρα βασίζεται στον τριτογενή τομέα της παροχής υπηρεσιών και με γνώμονα τη γεωγραφική της θέση, η πλειοψηφία των δραστηριοτήτων της, αντικατοπτρίζεται στην ανάπτυξη της ναυτιλιακής βιομηχανίας, ενός αναμφισβήτητα δυναμικού και ανταγωνιστικού κλάδου, ο οποίος αντιπροσωπεύει το 7% του ΑΕΠ της χώρας μας.

Με βλέμμα στραμμένο στην καινοτομία και την εξέλιξη, η Active σε συνεργασία με την HP, ηγούνται των τεχνολογικών αλλαγών, καθώς προτείνουν αποκλειστικά για την βιομηχανία της ναυτιλίας, επαναστατικές & πρωτοποριακές λύσεις μείωσης κόστους, με ταυτόχρονη αύξηση της εργασιακής παραγωγικότητας, στοχεύοντας τόσο σε παραδοσιακούς, όσο και σε ρηξικέλευθους τομείς της ναυτιλίας. Σας περιμένουμε όλους στον εκθεσιακό χώρο των Ποσειδωνίων, για να σας παρουσιάσουμε τις νέες τάσεις που χαρακτηρίζουν τα σύγχρονα IT περιβάλλοντα της ναυτιλίας. Θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά τις νέες σειρές των προϊόντων business της HP, που συνεχώς κερδίζουν μερίδιο αγοράς στην παγκόσμια αγορά πληροφορικής.

Τα Ποσειδώνια 2014 τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, του Δήμου Πειραιώς, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών, της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας Λονδίνου, της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Active αποτελεί μέλος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού της Ammitec, ως πάροχος IT λύσεων ειδικά για την ναυτιλία. Σας περιμένουμε…!

Απρίλιος 2014 | Βράβευση της ACTIVE COMPUTER SYSTEMS S.A. από την Dell.
 
Με το βραβείο Best Growth Partner for 2013, τιμήθηκε η ACTIVE COMPUTER SYSTEMS S.A. από την DELL στις 10 Απριλίου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Active, πρωτοπορώντας για μία ακόμα φορά, σημείωσε τη μεγαλύτερη αύξηση των πωλήσεων, εν συγκρίσει με τους υπόλοιπους Preferred συνεργάτες της DELL, για το έτος 2013.

Το 2009, η Active προχώρησε σε σύναψη συνεργασίας με την DELL (ως Commercial Partner), μετά την αλλαγή του μοντέλου προώθησης των προϊόντων της στην παγκόσμια αγορά. Τα προϊόντα και οι λύσεις της DELL αποτελούν πλέον σημαντικό κομμάτι του product portfolio της Active είτε on site είτε off site.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα οικονομικά μεγέθη της Active κατέγραψαν άνοδο τον τελευταίο χρόνο, με τον κύκλο εργασιών της να αυξάνεται σημαντικά, φτάνοντας τα 14.000.000€!

TOP των TOP Συνεργατών της HP η ACTIVE Computers Systems για το 2013.
 
Ο μοναδικός συνεργάτης της HP, που βραβεύτηκε με δύο διακρίσεις για το 2013, ήταν φέτος η ACTIVE COMPUTER SYSTEMS. Πιο συγκεκριμένα, η ACTIVE έλαβε βραβείο για το Enterprise Business ως “Top SMB Partner of the Year”, για τις επιδόσεις σε πωλήσεις συστημάτων και λύσεων Servers, storage & services.

Η δεύτερη βράβευση, “HP PPS Value Business Partner of the Year Greece & Cyprus”, αφορούσε τις επιδόσεις της εταιρίας σε πωλήσεις και σε υλοποιήσεις έργων με value προϊόντα της HP στον τομέα του printing και multifunctions devices.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ACTIVE βραβεύεται για δεύτερη συνεχομένη χρονιά, ως ο καλύτερος printing συνεργάτης της ΗP, έχοντας επιτύχει όχι μόνο υψηλές πωλήσεις, αλλά έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία μεγάλα έργα βασισμένα σε hardware & solution software της HP.

Τα οικονομικά μεγέθη της ACTIVE κατέγραψαν άνοδο τον τελευταίο χρόνο, με τον κύκλο εργασιών της να αυξάνεται κατά 23% φτάνοντας τα 14.000.000€. Η εταιρία απασχολεί σήμερα περισσότερα από 60 άτομα και αποτελεί εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο της HP (Authorized Service Provider) με πανελλαδική παρουσία.
       
   
 
«HP TOP PPS SUPPLIES PARTNER» η ACTIVE για το 2012».
 
Η εξειδίκευση και η συνεχή επένδυση της ACTIVE στον τομέα της παροχής ολοκληρωμένων εκτυπωτικών λύσεων την οδήγησαν για το 2012 στην βράβευση της από την HP, ως τoν κορυφαίο συνεργάτη της στον τομέα του printing και των supplies. Η ACTIVE συνεργάζεται με την HP για περισσότερα από 14 χρόνια και διαθέτει τις υψηλότερες πιστοποιήσεις στον τομέα των εκτυπωτικών λύσεων, έχοντας υλοποιήσει δεκάδες έργα σε οργανισμούς, όπως τα Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε., η Merck Sharp, το Hilton, η ΜΕΤΚΑ Α.Ε., η Αττική Οδός Α.Ε. κ.ά.
 
 
«Άμεση εξυπηρέτηση συμβολαίων Managed Print Services».
 
Η ACTIVE COMPUTER SYSTEMS, πρωτοπορώντας για ακόμα μια φορά στον τομέα Managed Print Services εγκαινίασε μια νέα υπηρεσία άμεσης εξυπηρέτησης πελατών για συμβάσεις MPS. Πιο συγκεκριμένα, ένα όχημα ειδικά διαμορφωμένο από την SORTIMO Γερμανίας, κινείται στην περιοχή της Αττικής συνεχώς εφοδιασμένο με όλα τα απαραίτητα αναλώσιμα υλικά. Οnline πληροφορίες για το Supplies status των εκτυπωτών ή των φωτοτυπικών των πελατών λαμβάνονται σε smartphone επί του οχήματος και ο μηχανικός επεμβαίνει άμεσα (εντός 2 ωρών), αντικαθιστώντας το αναλώσιμο υλικό ή το απαραίτητο ανταλλακτικό. Η διαδικασία αυτή ελαχιστοποιεί τον χρόνο απόκρισης, παρέχοντας στις μηχανές των πελατών αδιάλειπτη λειτουργία. Η νέα υπηρεσία τέθηκε σε λειτουργία πιλοτικά από 1 Σεπτεμβρίου, ενώ στις αρχές του 2013 αναμένεται και το δεύτερο όχημα για την περιοχή της Αττικής. Η υλοποίηση του project αυτού παρουσιάσθηκε πρόσφατα από στελέχη της ACTIVE στο «Europe MPS Conference 2012» που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο και απέσπασε εξαιρετικά σχόλια ως προς την οργάνωση και την καινοτομία της διαδικασίας. Η ACTIVE είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος MPS Provider της HP στην Ελλάδα και εξυπηρετεί περισσότερες 2.500 μηχανές σε πάνω από 150 πελάτες πανελλαδικά.
 
 
 

 
ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΝΕΑ & ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ  
                 
  Ιστορία Computing Virtualization Τμήμα Break & Fix ISO      
  Φιλοσοφία & Όραμα Server & Storage Data Centers Πανελλαδικό Δίκτυο Θέσεις Εργασίας      
  Τομείς εξειδίκευσης Printers & MFP's Virtual Desktop Infrastructure (VDI) Συμβόλαια Συντήρησης        
  Εταιρική πολιτική Networking & Security Managed Print Services (MPS)      
  ΕΚΕ          
  Άνθρωποι          
  Διακρίσεις & Βραβεύσεις          
  Οργανόγραμμα          
  Οικονομικά & Στόχος