> Ιστορία 
> Φιλοσοφία & Όραμα
> Τομείς Εξειδίκευσης
> Εταιρική πολιτική
> Πολιτική Διαχείρισης
   Ποιότητας & Συστημάτων
> Ε.Κ.Ε & Χορηγίες
> Άνθρωποι
> Διακρίσεις & Βραβεύσεις
> Οργανόγραμμα
> Οικονομικά & Στόχος
 
Από τα πρώτα της βήματα έως σήμερα, η ACTIVE φροντίζει να αφουγκράζεται τις ανάγκες των πελατών της και να ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις τους. Μέσα από τη συνεργασία της με τους μεγαλύτερους οίκους πληροφορικής στον κόσμο και με τη βοήθεια της πλήρους καταρτισμένης ομάδας εργαζομένων της, η εταιρεία παρέχει διαχρονικά υψηλό επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών. Γεγονός που υπογραμμίζουν τόσο οι μακροχρόνιες συνεργασίες της με τους πελάτες της, όσο και το διαρκώς αυξανόμενο μερίδιο της στην αγορά.

Το όραμα της ACTIVE είναι να διατηρεί πρωτεύουσα θέση στην αγορά της πληροφορικής, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει καινοτόμες λύσεις και προϊόντα στους πελάτες της. Λύσεις και προϊόντα που ενισχύουν την αποδοτικότητα των εργαζομένων, εξοικονομούν χρόνο και έξοδα και αποσκοπούν συνολικά στη βελτιστοποίηση του εργασιακού περιβάλλοντος.

Πιο αναλυτικά, τα έμπειρα & εξειδικευμένα στελέχη της μπορούν και ξέρουν να εξετάζουν ανά περίπτωση και κατ’αποκλειστικότητα, τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης και να προτείνουν αντίστοιχες λύσεις στους πελάτες, με γνώμονα την αύξηση της εργασιακής παραγωγικότητας και την παράλληλη μείωση του κόστους.

Η ACTIVE δραστηριοποιείται στον τομέα αυτό αρκετά χρόνια, και αυτό της έχει δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις υπηρεσίες της, τα προϊόντα και τις λύσεις που προσφέρει στους πελάτες της. Έτσι, διαθέτει το καλύτερο «Know How» που μπορεί να υπάρξει σήμερα στην Ελληνική αγορά στον τομέα της πληροφορικής.
 

 
ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΝΕΑ & ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ  
                 
  Ιστορία Computing Virtualization Τμήμα Break & Fix ISO      
  Φιλοσοφία & Όραμα Server & Storage Data Centers Πανελλαδικό Δίκτυο Θέσεις Εργασίας      
  Τομείς εξειδίκευσης Printers & MFP's Virtual Desktop Infrastructure (VDI) Συμβόλαια Συντήρησης        
  Εταιρική πολιτική Networking & Security Managed Print Services (MPS)      
  ΕΚΕ          
  Άνθρωποι          
  Διακρίσεις & Βραβεύσεις          
  Οργανόγραμμα          
  Οικονομικά & Στόχος