• ΙΤ Support Services

  Deliver Business Continuity with IT support services

  broken image

  Η Active προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών υποστήριξης και εξυπηρέτησης, καθώς και λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες των πελατών της.

  Η Active, μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, προσφέρει συμβόλαια Συντήρησης Εξοπλισμού (On site Break & Fix) ή συμβόλαια Προαγοράς Ωρών, που εγγυούνται στον πελάτη την αδιάλειπτη λειτουργία του εξοπλισμού και την συνεχή παρουσία μηχανικού. Τα επίπεδα εξυπηρέτησης καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών όπως 24x7, Next Business Day ή Remote support.

   

  Το επισκευαστικό κέντρο της Active στην Αθήνα αποτελεί ίσως και το μοναδικό multivendor support center που εξυπηρετεί τους οίκους HPE, LENOVO, DELL, SAMSUNG, KYOCERA & RICOH.

   

  Η Active έχει αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών και εξειδικευμένων μηχανικών σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Αυτό επιτρέπει στην εταιρεία να παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης και εξυπηρέτησης σε πελάτες σε ολόκληρη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένων και των πιο απομακρυσμένων περιοχών.

  Η δυνατότητα ελέγχου και εκπαίδευσης των μηχανικών κεντρικά από το customer support κέντρο της Active είναι εξαιρετικά χρήσιμη, καθώς εξασφαλίζει την ποιότητα και τη συνοχή των υπηρεσιών που παρέχονται σε ολόκληρη τη χώρα. Αυτή η κάλυψη περιοχών, συμπεριλαμβανομένων των απομακρυσμένων και νησιωτικών περιοχών, δείχνει τη δέσμευση της Active στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε όλους τους πελάτες της, ανεξαρτήτως της γεωγραφικής τους τοποθεσίας