• Our Partners in Technology

  broken image

  Lenovo

  Platinum PC Partner

  Από το 1999 η ACTIVE έχει πιστοποιηθεί από την IBM ως Authorized Business Partner για την πώληση συστημάτων Personal Systems & Servers. Μετά την απορρόφηση του IBM-PC Division από τη LENOVO, η ACTIVE όχι μόνο διατήρησε την συνεργασία της με την εταιρεία LENOVO TECHNOLOGY, αλλά αποτελεί και στρατηγικό της συνεργάτη για την Ελλάδα. Σήμερα η ACTIVE αποτελεί έναν από τους βασικούς συνεργάτες της LENOVO, καταγράφοντας άνοδο των πωλήσεων και σημαντικές συμφωνίες με εταιρείες και οργανισμούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Η συνεργασία της ACTIVE με τη LENOVO περιλαμβάνει μία ολοκληρωμένη γκάμα δραστηριοτήτων, από την πώληση συστημάτων μέχρι και την τεχνική υποστήριξη τους από τους πιστοποιημένους μηχανικούς μας. Για περισσότερα από 15 χρόνια η ACTIVE είναι εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο της LENOVO (Authorized Service Center).

  broken image

  Dell Technologies

  Platinum Partner

  Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα προϊόντα και οι λύσεις της DELL/EMC αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι του product portfolio της ACTIVE και μάλιστα οι μηχανικοί της έχουν πιστοποιηθεί για την σχεδίαση και εφαρμογή λύσεων computing & servers & storage. Χάρη στο direct agreement που διαθέτει η ACTIVE με την DELL/EMC μπορεί επίσης και εξυπηρετεί όλους τους Global πελάτες της DELL που έχουν συνάψει συμφωνία ειδικών τιμών (global agreements). Το 2016 η ACTIVE, απέσπασε το βραβείο "Partner Award for Growth" για τις επιδόσεις στις πωλήσεις προϊόντων DELL.

  broken image

  Hewlett Packard

  Silver Partner

  H ACTIVE αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους συνεργάτες της Hewlett Packard Enterprise. Πιο αναλυτικά, στο χώρο του Enterprise Business, η συνεχής εκπαίδευση των στελεχών της ACTIVE στις προηγμένες HP Enterprise λύσεις, καθιστά την εταιρεία ικανή να προσφέρει high availability λύσεις, σε όλους τους τομείς των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των πελατών. Επιπλέον η ACTIVE, αποτελεί εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο της HP (Authorized Service Provider) κατέχοντας δεκάδες πιστοποιητικά για σχεδιασμό & υποστήριξη ολοκληρωμένων λύσεων..

  broken image

  Cisco

  Business Partner

  Για περισσότερα από 10 χρόνια, η ACTIVE προωθεί τα προϊόντα και τις λύσεις της CISCO με ιδιαίτερη επιτυχία. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας των δύο εταιρειών, η ACTIVE έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει μία σειρά από εγκαταστάσεις και προϊόντα της CISCO, όπως IΤ Telephony, Routing, Switching, καθώς και μεγάλης έκτασης εγκαταστάσεις όπως Wireless Communication. Οι μηχανικοί της ACTIVE έχουν πιστοποιηθεί ως Certified Engineers. Έτσι, η ACTIVE έχει τη δυνατότητα, όχι μόνο να υλοποιεί λύσεις της CISCO, αλλά και να τις σχεδιάζει σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη.

  broken image

  Huawei

  Authorized Solution Provider

  Η Huawei είναι κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος υποδομών πληροφοριών και επικοινωνιών (ICT) και έξυπνων συσκευών τεχνολογίας. Δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 170 χώρες και περιοχές, εξυπηρετώντας περισσότερους από τρία δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η αποστολή της Huawei είναι να φέρει τον ψηφιακό κόσμο σε κάθε άτομο, ανταποκρινόμενη με τα προϊόντα της τόσο στις ανάγκες του σπιτιού, όσο και στις ανάγκες μιας απαιτητικής επιχείρησης. Για το σκοπό αυτό προωθεί την συνδεσιμότητα και την ίση πρόσβαση στα δίκτυα, θέτοντας τα θεμέλια για ένα intelligent κόσμο, δημιουργώντας ισχυρές ψηφιακές πλατφόρμες για να βοηθήσουν όλους τους κλάδους και τους οργανισμούς να γίνουν πιο ευέλικτοι, αποτελεσματικοί και δυναμικοί.

  broken image

  Vertiv

  Authorized Distributor

  Η VERTIV προσφέρει τεχνολογίες υποδομών και λύσεις προσαρμοσμένες σε ταχέως αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις για την κάλυψη των σύγχρονων IT αναγκών. Η VERTIV έχει αξιόπιστα και αποδοτικά προϊόντα που συνεργάζονται για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας των υποδομών της επιχείρησης, διασφαλίζοντας ότι η ψηφιακή υποδομή λειτουργεί συνεχώς και εξελίσσεται καθώς εξελίσσεται η επιχείρησή σας. Οι λύσεις εστιάζονται στις εξής κατηγορίες: Power Management, Thermal Management, IT & Edge Infrastructure Solutions. Κάτω από την ομπρέλα της VERTIV είναι οι εταιρίες: Avocent, Chloride, Geist, Liebert και Netsure.

  broken image

  AMD

  Solution Partner

  Για περισσότερα από 50 χρόνια, η AMD πρωτοστατεί στην καινοτομία στους επεξεργαστές υπολογιστών και στις σχετικές τεχνολογίες για τις επιχειρήσεις και τους τελικούς καταναλωτές. Με μια κουλτούρα που βασίζεται στην καινοτομία, οι εργαζόμενοι της AMD συνεργάζονται καθημερινά για να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες της σύγχρονης πληροφορικής, χρησιμοποιώντας την καινοτομία ημιαγωγών για να μεταμορφώσουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ζουν, εργάζονται, μαθαίνουν και παίζουν. Η ACTIVE, από το 2017, είναι συνεργάτης της AMD στην Ελλάδα και προωθεί προϊόντα που βασίζονται σε τεχνολογίες AMD σε δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις.

  broken image

  Logitech

  Solution Partner

  Η Logitech, ελβετική εταιρεία με χαρακτηριστική προσήλωση στην καινοτομία και την ποιότητα, σχεδιάζει προϊόντα και εμπειρίες που γίνονται κομμάτι της καθημερινής ζωής των ανθρώπων. Τα προϊόντα της εστιάζουν στον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες της συνδέονται και αλληλεπιδρούν με τον ψηφιακό κόσμο. Η Logitech σχεδιάζει προϊόντα που βοηθούν τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά.